Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2011.05.29.)

Húsvét 6. vasárnapja

Köszönet - Loretói litánia - Jézus Szíve litánia -Templomszentelési évforduló - Elsőpéntek - Tanévzáró Te Deum - Szentlélekváró áhítat - Gábor atya búcsúzása

 

 

Szeretettel köszönjük a testvérek nagylelkű adományait, amivel hozzájárultak a Szeretet napok idei megrendezéséhez.

 

Júniusban minden este a szentmise előtt ¾ 6-kor imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

 

Június 3-án, pénteken este 6 órakor ünnepeljük templomunk felszentelésének 68. évfordulóját. Az ünnepi szentmisét plébániánk egykori káplánja, Nagy József atya, a mosonmagyaróvári Szent Gotthárd templom plébánosa fogja bemutatni. József atya csaknem 10 évig, 1970-79-ig volt káplán plébániánkon, és idén ünnepli pappá szentelésének 50. évfordulóját. Az ünnepi szentmise végén aranymisés áldásban részesít bennünket. Szeretettel hívjuk a testvéreket erre a közös ünnepre!

 

A héten elsőpéntek lesz, a betegeket június 3-án és 10-én látogatjuk.

 

A hitoktatás a plébánián június 3-án, péntekig tart. Az iskolákban a tanév utolsó napjáig, június 15-ig lesz hitoktatás. Június 5-én, vasárnap ¾ 9-kor tartjuk a tanévzáró szentmisét, a Te Deumot.

 

Június 5-én, jövő vasárnap ¾ 6-kor szeretettel várjuk a kedves testvéreket a Pünkösdöt előkészítő áhítatunkra.

 

Már most jelezzük a kedves testvéreknek, hogy június 11-én, az este 6 órakor kezdődő szentmisében búcsúzik el tőlünk Gábor atya, akinek pasztorális gyakorlata június 15-ével ér véget plébániánkon. Az esti szentmisében ő fog szólni hozzánk, majd a szentmise után személyes találkozásra hívjuk a kedves testvéreket a plébánia előkertjébe.