Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2011.02.27.)

Évközi 8. vasárnap

Elsőpéntek - Jegyesbeszélgetések - Hittanverseny eredményei - SZJA 1% - Ökumenikus csendes délután

 

A héten elsőpéntek lesz, a betegeket március 4-én és 11-én látogatjuk.

 

 

Március 3-án, csütörtökön este ¼ 8-kor kezdődnek a házasságra előkészítő jegyesbeszélgetések a plébánia hittantermében. Részletek a faliújságon megtekinthetők.

 

Március 6-án, jövő vasárnap az esti szentmise után szeretettel várjuk a Képviselőtestület tagjait megbeszélésre, a plébániára.

 

Nagy örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a múlt szombaton megrendezett hittanversenyen plébániánk hittanosai igen szép eredményeket értek el. A 3. osztályosok közül 2. lett Takács Zsófia; a negyedikesek közül 3. lett Kun Titanilla, 4. Erdősi Balázs; 5. osztályosoknál 3. helyezett lett Bodó Dömötör; 6. osztályosok közül 3. lett Varga Marcell és 5. Csapó Bence; a hetedikeseknél 2. helyezett lett Kokas Eszter.

Az iskolák hittanosainak versenyében a 4. osztályosok közül 4. lett Gyurics Janka (Péterfy S.); az ötödikesek közül 2. lett Panykó Eszter (Prohászka O.) és 5. Furján Gergely (Péterfy S.); a hatodikosoknál 1. lett Baji Anna (Prohászka O.), 2. Gyurics Józsa (Péterfy S.), 3. Ott Anna (Péterfy S.). A 7. osztályosok közül első lett Ősz Luca (Péterfy S.), második Joó Henrietta (Péterfy S.); 5. Csonka Blanka (Péterfy S.). Gratulálunk nekik, és Isten áldását kérjük további tanulmányaikra!

 

A kedves testvéreket kérjük, hogy a személyi jövedelemadójuk 1%-át ajánlják fel a Győri Szent Imre alapítvány javára. A felajánlás módja és a rendelkező nyilatkozat hátulról elvihető, illetve megtalálható plébániánk honlapján.

 

Március 1-jén, kedden délután 5 órakor „Gondolatok a szőnyeg alól” címmel ökumenikus csendes délután lesz az Apor iskola aulájában. Részletek a faliújságon megtekinthetők.