Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2010.11.28.)

Advent 1. vasárnapja

Rorate - Lélekzetvételnyi csend - Szentmisék előjegyeztetése 2011-re - Elsőpéntek - Gyertyagyújtás - Mikulás-napi szeretetcsomagok gyűjtése - Szent Miklós ünnepe - Képeslapok, plébániai naptár

 

 

Hétfőtől minden hétköznap reggel 6 órakor kezdődnek a Roraték. A hajnali szentmisék után szeretettel várjuk a gyermekeket reggelire a plébánia hittantermébe.

 

November 29-től kezdve hétfőnként este 7-től szeretettel várunk mindenkit egy rövid zenés esti dicsőítő imádságra.

 

November 29-től, hétfőtől lehet a hivatalos órákban az irodán szentmisét előjegyeztetni a következő évre. 2011 januárjától hétköznap reggelenként nem lesz szentmise, közösen imádkozzuk a Reggeli Dicséretet.

 

A héten elsőpéntek lesz, a betegeket december 3-án és 10-én látogatjuk.

 

December 4-én, szombaton ¾ 6-kor tartjuk a második adventi gyertyagyújtást.

 

A jövő vasárnaptól kezdve az idén is elindítjuk a szeretetcsomagok gyűjtését. Kérünk benneteket, gyerekek, hogy a játékaitokból, a Mikulás-napra kapott édességeitekből jó szívvel ajánljatok fel a rászoruló gyermekeknek. Az így felajánlott adományaitokat december 19-én, vasárnapig hozzátok el és tegyétek le az áldoztatórács elé.

 

December 5-én, vasárnap délután 2-kor szeretettel várjuk a gyermekeket a plébániai játszóházba, ahol 4 órakor ellátogat hozzánk a templomba a Mikulás.
A Mikulás kedves fogadásában a plébániánk hittanosai valamint a Péterfy Sándor Evangélikus Iskola katolikus hittanosai lesznek segítségünkre.

 

December 6-án, hétfőn Szent Miklós püspök ünnepére való tekintettel a rorate görögkatolikus szertartású lesz, melyet Tóth András parókus mutat be.

 

Örömmel értesítjük kedves testvéreinket, hogy megjelent a templomunk művészi alkotásait és életképeit tartalmazó 2011. évi Szent Imre naptár. A naptár ára 500 Ft, melynek megvásárlásával a kedves hívek a templomunkat is támogatják. A naptár a karácsonyi lapokkal és egyéb kiadványokkal vasárnaptól a misék után a bejáratnál, valamint az irodán is megvásárolható.