Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2010.09.05.)

Évközi 23. vasárnap

Hétköznap reggeli szertartások - Hitoktatás kezdete, Veni Sancte - Hittanbeíratás (óvodás és elsős) - Felnőttek katekézise - Képviselőtestületi ülés

 

 

A jövő héten kedden, szerdán és pénteken reggel 7 órakor közösen imádkozzuk a Reggeli Dicséretet. A többi napokon reggel 7 órakor szentmise lesz a kiírt szándék szerint.

 

Szeptember 6-án, hétfőn kezdődik a hitoktatás a plébánián. A hitoktatás rendje megtekinthető a hittantermek bejáratánál, valamint a hirdetőtáblán és a honlapunkon. A tanévnyitó szentmisénk, a Veni Sancte, szeptember 12-én, jövő vasárnap délelőtt ¾ 9 órakor kezdődik.

 

Az idén is lesz a plébánián óvodás hittan. Az ovis hittan hétfőnként délután 5 órakor kezdődik a plébánia II-es hittantermében. Az első ovis hittant október 4-én, hétfőn tartjuk. Kérjük a szülőket, hogy szeptember hónapban szíveskedjenek beíratni gyermeküket az irodán a foglalkozásokra.

 

Az első osztályos gyermekek hittanbeíratása a plébánián vagy a hitoktatóknál az iskolában történik. A hitoktatásért a hittankönyv árán kívül természetesen továbbra sem kell fizetni a szülőknek. A hittanórák időpontjáról 1-2. osztályban az iskolákban lehet érdeklődni.

 

Szeptemberben lehet jelentkezni azoknak a felnőtteknek, akik nem részesültek a beavató szentségek valamelyikében (keresztelés, bérmálás, elsőáldozás). A felkészítés kezdete október hónapban lesz. Érdeklődni lehet személyesen a hétköznapi szentmisék után, vagy az irodán a hivatalos órákban.

 

Szeptember 12-én, vasárnap este a szentmise után szeretettel várjuk a Képviselőtestület tagjait megbeszélésre a plébániára.